E-mail: info@ovneerijnen.nl | Telefoon: 0418-677030 | Fax: 0418-677029

Agenda

/

Graag nemen wij kennis van uw aanwezigheid bij de ledenbijeenkomsten. U kunt uw komst kenbaar maken door met uw account in te loggen en onder 'Agenda en Aanmelden' te kiezen voor 'Ik wil mij aanmelden'. Voor alle vooruitgepland activiteiten geldt dat u vooraf een persoonlijke uitnodiging ontvangt.

 

Ledenbijeenkomst

- Dinsdag 27 november 2018 Jubileumavond 30 Jaar OVN Neerijnen;


Bestuursvergaderingen

Aanvang: 12.00 uur. Locatie: Restaurant De Drie Zussen te Meteren. Deze vergaderingen zijn niet toegankelijk voor leden. Leden van de OVN kunnen voor dit overleg wel input aanleveren bij het bestuur. Graag ruim voor deze data uw informatie kenbaar maken bij de secretaris Herman van Eck.


Overleg tussen bestuur en gemeente Neerijnen

Locatie: Gemeentehuis Neerijnen en van 11.30 - 13.00 uur.
Deze vergaderingen zijn niet toegankelijk voor leden. Leden van de OVN kunnen voor dit overleg wel input aanleveren bij het bestuur. Graag ruim voor deze data uw informatie kenbaar maken bij de secretaris Martin Monteba.

Tip:
Bent u zelf OVN lid? Vanaf heden kunt u uw aanwezigheid bij een bijeenkomst kenbaar maken. Gebruik uw logincode, bevestig uw aanwezigheid en kijk tevens of uw collega ondernemers ook van de partij zijn.